Doe je mee met de Magnesium Challenge

In de Herhaling!!  

 

 Door de lockdown i.v.m. Covid-19 zitten wij vanaf half maart thuis, hebben we weinig bewegingsvrijheid en ook onze sociale contacten staan op een laag pitje. Dit kan veel stress veroorzaken wat niet echt bevorderlijk is voor ons welzijn en gezondheid.

 

Ik denk dan ook dat wij wat ontspanning kunnen gebruiken. Dus: heb jij last van piekeren, spierspanning, slecht slapen of hoofdpijn? Geef je op! En doe mee met de challenge.

 

Magnesium helpt, kan allerlei vervelende klachten bij de bron aanpakken en zorgen dat je je beter voelt ♥

Samen met Zechsal heb ik een mooi aanbod voor je gemaakt:

Een magnesiumpakket voor twee weken gebruik, voor thuis op de bank. Met extra voordeel, instructies en persoonlijke begeleiding (op afstand) door mij én een ontspannende voetreflexmassage bij mij in de praktijk.

 

Wat houdt het in: je ontvangt een pakket met 3 Zechsal producten,

  • 750gr badkristallen,
  • 1 tube sportgel en
  • 1 body cream (shea butter)
  • En een ontspannende voetreflexmassage van 30 minuten in mijn praktijk

 

Je neemt 3x per week een voetenbad, de sportgel gebruik je op de andere dagen en als extra op plekken waar je klachten hebt. Met de bodycream kan je je handen en voeten verzorgen of de rest van je lichaam. (Er zit een instructie bij het pakket hoe de producten te gebruiken.) Dagelijks ontvang je van mij tips en weetjes over magnesium.

 

Dus heb jij last van piekeren, spierspanning, slecht slapen, kramp, rusteloze benen, verminderde concentratie, hoofdpijn etc.? Of wil je gewoon eens ervaren wat magnesium voor jouw lichaam kan betekenen, Geef je dan op!

Start: Actie is afgelopen

Duur: 2 weken

Totale prijs: € 67,00  i.p.v. € 79,00

 

Het Zechsal Challenge pakket bestel je bij mij. Zodra het pakket bij mij binnen is zal ik zorgen dat het zo snel mogelijk bij je komt. Het afrekenen gaat per betaalverzoek/tikkie.

 

Voor het bestellen van het pakket of voor meer informatie:

 

Bel/WhatsApp: 06-22156215

Email: loanjoereflextherapie@gmail.com