Over Danielle

'Ziekte huist in de darm'!

Deze uitspraak hoorde ik jaren geleden en daar schrok ik van.

Hoezo dan?

Wat hebben mijn darmen nou met ziek zijn te maken dacht ik nog… Omdat die zin best wel bleef hangen in mijn hoofd, ben ik mij gaan verdiepen in de darmen en voor mezelf betere keuzes gaan maken wat betreft voeding.

 

Om mij heen ving ik ook wel signalen op van mensen die last hadden van darmproblemen en alles wat daarmee verband houdt zoals huiduitslag, vermoeidheid en nog erger zoals darmkanker.

En dat is niet zo gek met onze huidige leefstijl en voeding.

Het is natuurlijk heel logisch dat als je het zou omdraaien “Gezondheid ook in je darmen huist”.  Bij mij was hiermee de interesse gewekt. Hier wil ik iets mee doen.

 

Via de voeten kan je zoveel meer bereiken, klachten verminderen en zelfs oplossen.

 

Ik ben Danielle Lo-A-Njoe en zo'n dertig jaar heb ik met heel veel plezier gewerkt in de reiswereld en verkocht ik met liefde en passie “de wereld” aan mijn klanten. In al die jaren heb ik ook op veel verschillende manieren gereisd. Van fietsvakanties door de Champagne en prachtige safari's in Afrika tot wellness-vakanties in Azië.  Door al die reizen heb ik ook veel culturen en mensen mogen ontmoeten, mede daardoor kwam ik in aanraking met allerlei soorten massages, op bijna elke vakantie liet ik me dan ook masseren.

 

In 2015 ben ik begonnen met de 3-jarige HBO VoetreflexPlus opleiding, gericht op de westerse en Chinese massagetechnieken. Een jaar later kwam door een reorganisatie op mijn werk een einde aan mijn baan in de reiswereld. Het was een teken van het universum. Soms lopen dingen in het leven anders dan je zelf had verwacht en dan is er een soort van paniek ‘wat nu?’ maar dan heeft het zo moeten zijn. Ik ben dan ook blij dat ik gekozen heb voor deze opleiding. De lessen die ik de afgelopen jaren geleerd heb, hebben mij zoveel inzicht gegeven over het leven, over wat ik nu echt wil en waar ik nu echt blij van word.

 

Elke dag doen wat ik het allerliefste doe geeft mij veel energie. Ik wil voor mijn klanten er alles uithalen om tot een ontspannen, energiek en vitaal resultaat te komen. Mijn ervaring is dan ook dat mensen bereid zijn om aan zichzelf te werken. Ze hebben soms een zetje nodig om dit proces te starten en dat geeft mij een geweldig gevoel om daar deel van uit te mogen maken en betekenisvol te kunnen zijn.

 

Danielle Lo-A-Njoe

Als je me zou kennen zou je weten dat:

  • ik gek ben op mijn unieke, bijzondere en super lieve zoon en op mijn man,
  • ik optimistisch ben,
  • ik van het leven hou en zie altijd kansen en mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden.
  • het Verre Oosten mijn favoriete vakantie bestemming is,
  • ik heel graag wandel en fiets in de natuur,
  • ik 1001 soorten thee drink, maar het liefst warmwater drink,
  • ik heel gek ben op zachte zoete drop,
  • je me wakker mag maken voor een Indonesische rijsttafel.