Wat zeggen andere over de behandelingen van Danielle


Maurina, last van obstipatie.

Ik heb mij bij Danielle aangemeld om deel te nemen aan een 5 daagse behandeling om het opgeblazen gevoel /obstipatie in mijn lichaam aan te pakken.
Dit wordt gedaan op basis van een VoetreflexPlus i.c.m TuiNa-massage. Op Youtube kun je zien wat de TuiNa-massage inhoudt.
Mijn eerste afspraak ging gepaard met een uitgebreide intake en een vragenlijst om de focus te leggen op de klachten en op die manier een plan van aanpak op te stellen, maatwerk dus.
De eerste behandeling was een voetmassage, daarbij legt Danielle goed uit wat de bedoeling is en op welke punten zij de focus gaat leggen.
Het is een uur heerlijk ontspannen en gewoon alles loslaten. Ik ben meerdere malen in slaap gevallen. Goed teken!
Na afloop kun je vragen stellen over de punten die zij aangepakt heeft en wat de betekenis daarvan is.
Zodra je je volgende afspraak hebt wordt er besproken of er vooruitgangen zijn geweest en indien nodig ook haar adviezen.
Ik kan alleen maar zeggen dat het bij mij vooruitgang heeft geboekt en met name ook de adviezen die ik van haar heb opgevolgd.
Zodra zij verder gespecialiseerd is in cupping kom ik zeker terug voor verdere behandelingen.
Bij Danielle voelt het als een warm bad.

 


Minou,  al tijden last van een prikkelbare darm.

Daniëlle is een zeer bekwaam in haar vak, benadering en werkwijze. Ze luistert aandachtig, denkt mee en weet wat nodig is om te ontspannen en eventuele fysieke klachten te verminderen door middel van het masseren van de drukpunten in het lichaam.  Het is ongelooflijk hoeveel er in jouw lichaam gebeurd.
Je ervaart haar zorg en aandacht door middel van haar aanraking..en dan komen er zomaar ineens emoties op.. heel bijzonder. Ik kan niks anders zeggen dan dat een afspraak bij Daniëlle gewoon een vast punt in de agenda moet zijn voor, als cadeau aan jezelf om te voelen, te ontspannen, te ervaren en uit jouw hoofd te komen. Heel helend en rustgevend. Genieten!


Vivianne, 

Wat een heerlijke behandeling was dat lieve Danielle. Het was alsof ik weer in verbinding kwam met lichaamsdelen waar ik me anders niet zo bewust van ben. Alsof ik weer één ben en ook daadwerkelijk met beide voeten de aarde raak. Dank je wel. 


Arlette, last van opgeblazen gevoel in de darmen.

Na een eerste behandeling om kennis te maken met voetreflextherapie besloot ik direct een klachtgerichte behandeling (opgeblazen gevoel, onrustige darmen)  van zes sessies te boeken. Behandeling en adviezen maken dat ik nu wat meer oplet in wat ik nuttig. Die zeven woensdagen achter elkaar  waren voor mij vooral ook meditatieve rustmomenten waarbij ik ontspannen genoot van Daniëlle’s aanrakingen. Ik kom nog eens terug voor zo’n cadeautje aan mezelf!